Редактор: e-mail: кадър: bTVРезултатите са най-важни, надявам се футболистите, които извикаме в

...
Редактор: e-mail: кадър: bTVРезултатите са най-важни, надявам се футболистите, които извикаме в
Коментари Харесай

Ясен Петров: В България се работи трудно, всички разбират от футбол и от политика. Важното са резултатите

Редактор: 

e-mail: 

кадър: bTV

Резултатите са най-важни, уповавам се футболистите, които извикаме в националния тим, да са мъже. Това сподели в студиото на bTV селекционерът на тима на България по футбол Ясен Петров.

Той призна, че усеща адреналина от избирането си на този пост, само че това му харесва като част от треньорската специалност. „ Абсолютно съм наясно с какво се понечвам “, безапелационен беше Петров. Селекционерът разкри, че не е поставял други условия да поеме поста, с изключение на да му се прибавят 1000 лв. към заплатата.

„ Искам да забележим израстването на българските футболисти, че някой шава “, сподели Ясен Петров и добави, че вратата към националният тим е отворена за всеки, който е в добра форма.

По въпроса за какво сегашните ни футболисти се отличават от тези в предишното треньорът даде забавно пояснение. „ Няма я улицата. Като дете вървях на подготовка, след това се връщам и играя на улицата. Играеш 8 часа. Или в учебно заведение, в огромното междучасие, даже закъсняваш за час “, сподели Петров.

„ Трудно се работи в България, мъчно се и играе. Ние сме отрицателно настроени, също така всеки схваща от футбол и от политика “, сподели новият народен треньор. Ясен Петров акцентира, че той и екипът му ще са единствените, които ще вземат решение кой да играе националния ни тим по футбол.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР